-1616600155222542436_IMG_8753 2

Maria

hiusmuotoilija
KM session.stylist
maskeeraaja

Aloitin Groovessa työskentelyn 2010 ja jatkoin omistajana alkaen keväällä 2015 mikä onkin parasta ikinä! En pelkää haasteita ja työni sekä Groove on minulle kaikki kaikessa. Erikoisosaamisenani pidän luovien kampausten lisäksi hiusten raita- ja vaalennusvärjäys-käsittelyjä. Haluan antaa jokaiselle asiakkaalleni ainutlaatuisen ja yksilöllisen hetken, kuuntelemalla heidän ideansa ja lisäten niihin omani. Hiusmuotia seuraan intohimoisesti kouluttautumalla, sekä tarkkaillen ihmisten tyylejä kemuissa ja katukuvassa. Luovuuden lähteenä pidän värejä, muotoja ja tyylejä joita löydän matkustellessani. Kun en ole Groovessa luomassa taidetta tai tutkimassa maailman eri kolkkia, hääräilen mieluusti keittiössäni. Vierailen myös usein toisessa kotimaassani Kyproksella, jossa saankin työskennellä lahjakkaan kouluttajan opissa. Liiketyön lisäksi kokemusta on kertynyt myös tv- ja lehtikuvausten parissa.
2019 keväällä valmistun Kevin Murphy Session.Stylistiksi.
En voisi olla onnellisempi tiimistäni jonka olen ympärilleni saanut ja joilla on sama intohimo työhömme kui itselläni!

-3171600730418250685_IMG_8841

Maija

hiusmuotoilija
meikkaaja

Työskentelyn Groovessa aloitin keväällä 2016 ja siitä lähtien olen nauttinut saadessani työskennellä niin inspiroivassa työympäristössä. Parasta on kun saa joka aamu lähteä hyvällä fiiliksellä töihin tekemään sitä, mistä ihan oikeasti tykkää.!
Luon asiakkaille kokonaisuuksia huomioiden heidän omat toiveensa ja tyylinsä. Lähtökohtana työssäni pidän asiakkaan omia hiustenlaitto tottumuksia ja usein lähden rakentamaan kokonaisuutta sen ympärille. Paras tunne on kun asiakas ja tekijä ovat molemmat tyytyväisiä aina uniikkiin lopputulokseen. Vahvuuksinani pidän näyttäviä kampauksia ja monipuolisia värjäyskäsittelyjä. Päivitän ammattitaitoani alan tasokkaissa koulutuksissa. Inspiraatiota haen sosiaalisesta mediasta, elokuvista ja maailmalta. Grooven ulkopuolella rentoudun kotona perheen parissa, matkustelemalla ja kirppareita kierrellen.
Ystäväni saavat minusta helposto seuraa vaikkapa extempore matkalle tai keikalle.

8682519605873809285_IMG_9020

Helene

hiusmuotoilija
maskeeraaja

Rakastan työssäni sitä miten jokainen päivä on erilainen. Saan aina kohdata uusia ihmisiä ja laittaa luovuuteni peliin. Hihkun aina innosta kun pääsen tekemään suuria muutoksia ja näyttäviä kampauksia. Tavoitteenani on saada tartutettua hymy myöskin asiakkaan huulille. Kehitän taitojani jatkuvasti ja saankin aina uutta intoa työhöni erilaisista koulutuksista. Haen inspiraatiota myös paljon sosiaalisesta mediasta ja olen itsekin kova somettaja. Nautin suuresti kaikesta visuaalisesta ja siksi harrastuksiini kuuluukin niin valokuvaus, piirtäminen kuin elokuvat. Niinpä minuun  saattaa usein törmätä elokuvateatterissa tai jokirannassa lenkkeilemässä kahden pikkuruisen hauvan kanssa.

7775164450088823882_IMG_8788

Jenni

hiusmuotoilija
meikkaaja

Aloitin aikanaan Groovessa 2007, mutta 2014 lähdin uusiin seikkailuihin.
Sydämeni sykkii kuitenkin Grooven tahtiin ja 2018 palasin juurilleni takaisin!
Groovessa parasta ovat ihanat asiakkaat ja työkaverit.
Työssäni saan käyttää luovuuttani monipuolisesti, sekä tukkaluomuksissa että meikkauksissa.
Luovuus on suuri osa minua ja se näkyy vahvasti käden jäljessäni. Toteutan asiakkaille mitä erilaisempia
kokonaisuuksia, asiakkaan toiveen sekä oman visioni mukaan.
Innostun työstäni joka päivä ja rohkaisen mielelläni asiakkaita jänniin muutosleikkeihin.
Haluan hemmotella jokaista asiakasta!
Olen metsänhenki ja maailmanmatkaaja. Rentoudun sekä sienimetsässä että suurkaupungin sykkeessä.
Kaikki vieraat kulttuurit ja erilaiset ihmiset ovat lähellä sydäntäni.

7619544684984418571_IMG_8802

Karoliina

hiusmuotoilija

Ihaninta työssäni on luovuus ja ihmisläheisyys. Haluan saada jokaisen asiakkaani parhaimmat puolet esiin hiusten avulla. Koen että hiukset ovat iso osa identiteettiä, mitä kannamme mukanamme kuin tärkeintä asustetta.
Rakastan suunnitella ja toteuttaa isoja muutosprojektejä kiinnittäen huomiota asiakkaani omaan tyyliin ja luoden kokonaisuuksia tukemaan sitä.
Tärkeintä työssäni on nähdä asiakas tyytyväisenä lopputuloksesta.
Inspiraatiota työhöni ammennan sekä oman alani hiustaiteilijoilta, että leffojen ja sosiaalisen median kautta.
Vapaa-aikaani kuluu luonnossa koiran kanssa samoilu, maalaileminen ja erilaiset kokkailu kokeilut.

-5943450096642194713_IMG_9040

Heini

kynsiteknikko

Kiinnostukseni kynsien laittoon on alkanut jo nuorena. Kuusi vuotta onkin jo ehtinyt vierähtää kynsiteknikon töissä, ensin harrastuksena ja sitten kokopäivä työnä.
Pikkutarkka taiteilu on juuri minun juttuni ja pyrin täydellisyyteen työssäni. Mikään ei saa parempaa fiilistä kuin nähdä tyytyväisen asiakkaan hymy!
Olen lempeä höpötteljä ja haluan levittää aurinkoisuutta ympärilleni. Annan myös rauhan kun asiakas haluaa vain rentoutua ja ihastella kauniita maisemia isoista ikkunoista.
Groovessa ihastuin heti ihanaan työtiimiin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.
Uusia trendejä ja tekniikoita opin alan tasokkaissa koulutuksissa joissa tykkään käydä kun vain mahdollista.
On mahtavaa nähdä oma kädenjälki työssäni, luoda kokonaisuuksia asiakkaiden ideoista ja se kuinka kauniit kynnet voivat kruunata päivän ja antaa jopa itsevarmuutta.