HULLU LUOVUUS & AMMATTITAITO

Työskentelyn Groovessa aloitin keväällä 2016 ja siitä lähtien olen nauttinut saadessani työskennellä niin inspiroivassa työympäristössä. Parasta on kun saa joka aamu lähteä hyvällä fiiliksellä töihin tekemään sitä, mistä ihan oikeasti tykkää! Luon asiakkaille kokonaisuuksia huomioiden heidän omat toiveensa ja tyylinsä. Lähtökohtana työssäni pidän asiakkaan omia hiustenlaitto tottumuksia ja usein lähden rakentamaan kokonaisuutta sen ympärille. Paras tunne on kun asiakas ja tekijä ovat molemmat tyytyväisiä aina uniikkiin lopputulokseen. Vahvuuksinani pidän näyttäviä kampauksia ja monipuolisia värjäyskäsittelyjä. Päivitän ammattitaitoani alan tasokkaissa koulutuksissa. Inspiraatiota haen sosiaalisesta mediasta, elokuvista ja maailmalta. Grooven ulkopuolella rentoudun kotona perheen parissa, matkustelemalla ja kirppareita kierrellen. Ystäväni saavat minusta helposti seuraa vaikkapa extempore matkalle tai keikalle.

Rakastan työssäni sitä miten jokainen päivä on erilainen. Saan aina kohdata uusia ihmisiä ja laittaa luovuuteni peliin. Hihkun aina innosta kun pääsen tekemään suuria muutoksia ja näyttäviä kampauksia. Tavoitteenani on saada tartutettua hymy myöskin asiakkaan huulille. Kehitän taitojani jatkuvasti ja saankin aina uutta intoa työhöni erilaisista koulutuksista. Haen inspiraatiota myös paljon sosiaalisesta mediasta ja olen itsekin kova somettaja. Nautin suuresti kaikesta visuaalisesta ja siksi harrastuksiini kuuluukin niin valokuvaus, piirtäminen kuin elokuvat. Niinpä minuun  saattaa usein törmätä elokuvateatterissa tai jokirannassa lenkkeilemässä kahden pikkuruisen hauvan kanssa.​

Ihaninta työssäni on luovuus ja ihmisläheisyys. Haluan saada jokaisen asiakkaani parhaimmat puolet esiin hiusten avulla. Koen että hiukset ovat iso osa identiteettiä, mitä kannamme mukanamme kuin tärkeintä asustetta. Rakastan suunnitella ja toteuttaa isoja muutosprojektejä kiinnittäen huomiota asiakkaani omaan tyyliin ja luoden kokonaisuuksia tukemaan sitä. Tärkeintä työssäni on nähdä asiakas tyytyväisenä lopputuloksesta. Inspiraatiota työhöni ammennan sekä oman alani hiustaiteilijoilta, että leffojen ja sosiaalisen median kautta. Vapaa-aikaani kuluu luonnossa koiran kanssa samoilu, maalaileminen ja erilaiset kokkailu kokeilut.

COMING SOON..