HULLU LUOVUUS & AMMATTITAITO

Aloitin Groovessa työskentelyn 2010 ja jatkoin omistajana alkaen keväällä 2015 mikä onkin parasta ikinä! En pelkää haasteita ja työni sekä Groove on minulle kaikki kaikessa. Erikoisosaamisenani pidän luovien kampausten lisäksi hiusten raita- ja vaalennusvärjäys-käsittelyjä. Haluan antaa jokaiselle asiakkaalleni ainutlaatuisen ja yksilöllisen hetken, kuuntelemalla heidän ideansa ja lisäten niihin omani. Hiusmuotia seuraan intohimoisesti kouluttautumalla, sekä tarkkaillen ihmisten tyylejä kemuissa ja katukuvassa. Luovuuden lähteenä pidän värejä, muotoja ja tyylejä joita löydän matkustellessani. Kun en ole Groovessa luomassa taidetta tai tutkimassa maailman eri kolkkia, hääräilen mieluusti keittiössäni ja sisustan. Vierailen myös usein toisessa kotimaassani Kyproksella, jossa saankin työskennellä lahjakkaan kouluttajan opissa. Liiketyön lisäksi kokemusta on kertynyt myös tv- ja lehtikuvausten parissa. 2019 keväällä valmistuin Kevin Murphy Session.Stylistiksi. En voisi olla onnellisempi tiimistäni jonka olen ympärilleni saanut ja joilla on sama intohimo työhömme kuin itselläni!

Työskentelyn Groovessa aloitin keväällä 2016 ja siitä lähtien olen nauttinut saadessani työskennellä niin inspiroivassa työympäristössä. Parasta on kun saa joka aamu lähteä hyvällä fiiliksellä töihin tekemään sitä, mistä ihan oikeasti tykkää! Luon asiakkaille kokonaisuuksia huomioiden heidän omat toiveensa ja tyylinsä. Lähtökohtana työssäni pidän asiakkaan omia hiustenlaitto tottumuksia ja usein lähden rakentamaan kokonaisuutta sen ympärille. Paras tunne on kun asiakas ja tekijä ovat molemmat tyytyväisiä aina uniikkiin lopputulokseen. Vahvuuksinani pidän näyttäviä kampauksia ja monipuolisia värjäyskäsittelyjä. Päivitän ammattitaitoani alan tasokkaissa koulutuksissa. Inspiraatiota haen sosiaalisesta mediasta, elokuvista ja maailmalta. Grooven ulkopuolella rentoudun kotona perheen parissa, matkustelemalla ja kirppareita kierrellen. Ystäväni saavat minusta helposti seuraa vaikkapa extempore matkalle tai keikalle.

Rakastan työssäni sitä miten jokainen päivä on erilainen. Saan aina kohdata uusia ihmisiä ja laittaa luovuuteni peliin. Hihkun aina innosta kun pääsen tekemään suuria muutoksia ja näyttäviä kampauksia. Tavoitteenani on saada tartutettua hymy myöskin asiakkaan huulille. Kehitän taitojani jatkuvasti ja saankin aina uutta intoa työhöni erilaisista koulutuksista. Haen inspiraatiota myös paljon sosiaalisesta mediasta ja olen itsekin kova somettaja. Nautin suuresti kaikesta visuaalisesta ja siksi harrastuksiini kuuluukin niin valokuvaus, piirtäminen kuin elokuvat. Niinpä minuun  saattaa usein törmätä elokuvateatterissa tai jokirannassa lenkkeilemässä kahden pikkuruisen hauvan kanssa.​

Ihaninta työssäni on luovuus ja ihmisläheisyys. Haluan saada jokaisen asiakkaani parhaimmat puolet esiin hiusten avulla. Koen että hiukset ovat iso osa identiteettiä, mitä kannamme mukanamme kuin tärkeintä asustetta. Rakastan suunnitella ja toteuttaa isoja muutosprojektejä kiinnittäen huomiota asiakkaani omaan tyyliin ja luoden kokonaisuuksia tukemaan sitä. Tärkeintä työssäni on nähdä asiakas tyytyväisenä lopputuloksesta. Inspiraatiota työhöni ammennan sekä oman alani hiustaiteilijoilta, että leffojen ja sosiaalisen median kautta. Vapaa-aikaani kuluu luonnossa koiran kanssa samoilu, maalaileminen ja erilaiset kokkailu kokeilut.

COMIN SOON..

Olin Groovessa harjoittelijana kevään 2019,  jolloin rakastuin tunnelmaan  ja tuntui että kaikki vaan klikkasi täydellisesti.
Nyt olenkin palannut stylistina paikkaan, joka tuntuu minulle kodilta. Olen tyyliltäni kameleontti, sillä kykenen muuttamaan tyylini 180 astetta salamana siihen mistä olenkin inspiroitunut!
Ajattelen työskenteleväni muotialalla, joten pidän tärkeänä trendien seuraamista ja tietämystä menneistä vuosikymmenistä, sillä monesti trendeissä yhdistyy uusi sekä vanha, josta pidänkin. Inspiraatiota hiuksiin löydän runwaylta sekä musiikkimaailman tähdiltä. Näen aina asiakkaan henkilökohtaisen tyylin, ja sovellan näkemystäni siihen sopivaksi. Vapaa-ajallani nautiskelen mielelläni kasvipohjaisen menun antimia, katson Beverly Hillsin täydellisiä naisia, sekä juttelen Oliver kissani kanssa.