Maria
hiusmuotoilija
maskeeraaja
Aloitin Groovessa työskentelyn 2010 ja jatkoin Grooven omistajana alkaen keväällä 2015 mikä onkin parasta ikinä! Rakastan työskennellä hiusten sekä meikkien parissa, enkä pelkää haasteita. Erikoisosaamisenani pidän luovien kampausten lisäksi hiusten raita- ja vaalennusvärjäys-käsittelyjä. Haluan antaa jokaiselle asiakkaalleni rentouttavan ja yksilöllisen hetken, kuuntelemalla heidän ideansa ja lisäten niihin omani. Hiusmuotia seuraan kouluttautumalla, sekä tarkkaillen ihmisten tyylejä kemuissa ja katukuvassa. Luovuuden lähteenä pidän värejä, muotoja ja tyylejä joita löydän matkustellessani maailmalla. Kun en ole Groovessa luomassa taidetta, hääräilen mieluusti keittiössäni. Vierailen myös usein toisessa kotimaassani Kyproksella, jossa saankin työskennellä lahjakkaan kouluttajan opissa. Liiketyön lisäksi kokemusta on kertynyt myös tv- ja lehtikuvausten parissa.
Nelly
hiusmuotoilija
meikkaaja
Ihaninta työssäni ovat erilaiset ihmiset ja heidän toiveidensa täyttäminen onkin päätehtäväni! Heti asiakkaan nähtyäni alan ideoimaan mitä väreillä ja saksilla pystyn toteuttamaan, uusimmat trendit mielessä pitäen. Varsinkin kesällä juhlakauden aikaan nautin meikkien toteuttamisesta kampausten lisäksi juhlatunnelmaa luoden. Näkökulmaa työhöni saan myös piirtämisen ja maalaamisen kautta, jonka maailmaan saatan uppoutua tunneiksi. Rentoudun shoppailun parissa, parhaat löydöt teenkin useimmiten kirpputoreilta. Lähellä sydäntä on myös kehon hyvinvointi liikunnan ja hyvän ruuan merkeissä. Muoti ja trendi ideat nappaan ympäristöstäni ja tietysti netin loputtomista kätköistä. Myös matkailusta saan energiaa ja uutta fiilistä arkeen.
Maija
hiusmuotoilija
meikkaaja
Mikä onkaan parempaa kuin se, että voi joka aamu lähteä hyvällä fiiliksellä töihin tekemään sitä, mistä ihan oikeasti tykkää. Luon asiakkaille kokonaisuuksia huomioiden heidän omat toiveensa ja tyylinsä. Lähtökohtana työssäni pidän asiakkaan omia hiustenlaitto tottumuksia ja usein lähden rakentamaan kokonaisuutta sen ympärille. Paras tunne on kun asiakas ja tekijä ovat molemmat tyytyväisiä aina uniikkiin lopputulokseen. Vahvuuksinani pidän kampauksia ja monipuolisia värjäyskäsittelyjä. Päivitän ammattitaitoani koulutuksilla sekä seuraamalla alan uutisia. Inspiraatiota haen sosiaalisesta mediasta sekä katukuvasta. Vapaa- ajalla rentoudun matkustelemalla, ystävien kanssa aikaa viettäen ja toisaalta ihan rauhassa elokuvia katsellen.
Helene
hiusmuotoilija
maskeeraaja
Rakastan työssäni sitä miten jokainen päivä on erilainen. Saan aina kohdata uusia ihmisiä ja laittaa luovuuteni peliin. Hihkun aina innosta kun pääsen tekemään suuria muutoksia ja näyttäviä kampauksia. Tavoitteenani on saada tartutettua hymy myöskin asiakkaan huulille. Kehitän taitojani jatkuvasti ja saankin aina uutta intoa työhöni erilaisista koulutuksista. Haen inspiraatiota myös paljon sosiaalisesta mediasta ja olen itsekin kova somettaja. Nautin suuresti kaikesta visuaalisesta ja siksi harrastuksiini kuuluukin niin valokuvaus, piirtäminen kuin elokuvat. Tämän lisäksi minuun saattaa usein törmätä jokirannassa lenkkeilemässä kahden pikkuruisen hauvan kanssa.
Enriqa
söpöilijä
Olen Groovelaisten karvainen työystävä ja ilahdutan ihmisiä mielelläni. Lempipuuhaani on söpöily ja loikoilu, mielellään jonkun sylissä tietenkin. Olen leikkisä, mutta harmiton. Lasten kanssa olen aluksi varovainen, mutta nopeasti teen uudet tuttavuudet. Turkkini ei pölytä, mutta jos joku on allerginen niin tietenkin olen takahuoneessa lepäilemässä sen aikaa, jotta tytöt saavat rauhassa toteuttaa luomukset ja asiakas nauttia rennosti käynnistä. Wuf!